Zoek
Sluit dit zoekvak.

Retour of annulering

Neem voor een retour binnen 14 dagen na levering contact met ons op. Stuur, in overleg, items binnen 30 dagen na levering terug. Doe je annuleringsverzoek binnen 2 dagen na aankoop. Neem alsjeblieft contact met me op als er problemen met je bestelling zijn!!

Wegens de aard van deze items kunnen we, tenzij ze bij levering beschadigd of defect zijn, geen retouren accepteren van:

  • Custom- en gepersonaliseerde bestellingen
  • Digitale downloads
  • Items in de aanbieding

Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van retouren of ruilingen. Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde. Artikelen met rookgeur kunnen we niet verkopen. Daarom raden we rokers aan om de artikelen in een rookvrije ruimte te houden zolang je niet zeker bent of het artikel teruggezonden moet worden. Verzendkosten worden niet terugbetaald bij retouren.

We hanteren verschillende verzendkosten afhankelijk van het aankoopbedrag. Annuleer je deels een bestelling en valt het totaalbedrag in een andere prijscategorie dan dat het oorspronkelijk was, dan wordt het geannuleerde artikel verrekend met de nog te betalen verzendkosten.