Verzendingen

De aangekochte artikelen worden als pakket verzonden via PostNL, DPD of DHL. De verzendkosten binnen Nederland voor een pakket zijn € 3,95. De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis als je meer bestelt dan € 39,00. Bij je bestelling kan je dan ‘gratis verzenden’ aanklikken. Het pakket is altijd te volgen met de Track & Trace code die je na verzenden via een e-mailbericht ontvangt. Afhalen is mogelijk na overleg.

Bestellingen worden in principe dezelfde dag, mits voor 15.00 uur besteld en betaald, verzonden. Is een artikel niet voorradig dan wordt de bestelling binnen 1-3 werkdagen verzonden mits het voorradig is bij de leverancier. Is een artikel (tijdelijk) niet leverbaar dan blijft je complete bestelling in backorder staan. Voorraadinformatie vind je bij ieder artikel. Deels verzenden is mogelijk maar onder speciale voorwaarden. Informeer bij info@wolzolder.nl of vul het contactformulier in.

De verzendkosten voor pakketten naar België zijn € 8,95. Bestel je boven € 39,00 dan wordt er € 3,95 in mindering gebracht.

Pakketten naar het buitenland worden verzonden via PostNL, DPD of DHL. De tarieven zijn afhankelijk van het land. Bij het invullen van een postcode zie je snel de tarieven die bij jouw pakket horen.

ItteDesigns (Wolzolder) kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het kwijtraken en/of schade van/aan pakketten.

Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor mogelijke douane- en invoerrechten. ItteDesigns (Wolzolder) is niet verantwoordelijk voor de douane of koeriersdienst veroorzaakte vertragingen.