Zoek
Sluit dit zoekvak.

I.v.m. een interne verhuis deze week, kan je levering vertraagd zijn! Mail gerust bij vragen!

Verzendingen

Let op!: Helaas moeten we per 20 november de verzendkosten verhogen voor bestellingen ONDER €20,00.

Verzendkosten

De aangekochte artikelen worden als pakket verzonden via PostNL, DPD of DHL. De verzendkosten binnen Nederland voor een pakket zijn €5,45. Bestel je voor meer dan €20,00 dan zijn de verzendkosten € 3,99 (Let op!: dit is een keuze en wordt niet automatisch berekend. Je moet zelf de optie aanvinken!).  De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis als je meer bestelt dan € 39,95. Bij je bestelling kan je dan ‘gratis verzenden’ aanklikken.

De verzendkosten voor pakketten naar België en Duitsland zijn € 9,50. Bestel je boven € 75,00 dan zijn de verzendkosten gratis.

Verzenden

Bestellingen worden in principe dezelfde dag, mits voor 15.00 uur besteld en betaald, verzonden. Is een artikel niet voorradig dan wordt de bestelling binnen 1-3 werkdagen verzonden mits het voorradig is bij de leverancier. In het weekend worden geen pakketten verzonden. Bestellingen die gedaan zijn in het weekend worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

Is een artikel (tijdelijk) niet leverbaar dan blijft je complete bestelling in backorder staan. Voorraadinformatie vind je bij ieder artikel.

Deels verzenden is mogelijk maar onder speciale voorwaarden. Informeer bij info@wolzolder.nl of vul het contactformulier in.

Pakketten worden verzonden via PostNL, DPD of DHL. De tarieven zijn afhankelijk van het land. Bij het invullen van een postcode zie je snel de tarieven die bij jouw pakket horen.

 Het pakket is te volgen met de Track & Trace code die je na verzenden via een e-mailbericht ontvangt. 

ItteDesigns (Wolzolder) kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het kwijtraken en/of schade van/aan pakketten.

Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor mogelijke douane- en invoerrechten. ItteDesigns (Wolzolder) is niet verantwoordelijk voor de douane of koeriersdienst veroorzaakte vertragingen.

Afhalen

Afhalen is mogelijk en er worden geen verzendkosten berekend. Mail naar info@wolzolder.nl om een afhaalafspraak in te plannen